Strikkeopskrifter

9. oktober 2020

Man kan sammenligne strikkeopskrifter med en støbeform, der giver inspiration og styre udformningen af dit strikkeprojekt. Hos HH Garn har vi et stort udvalg af kvalitetsgarn, hækleopskrifter og strikkeopskrifter på tøj til baby, dame og dit hjem. Vores garnbutik ligger på Vestergade 1, 9400 Nørresundby. Vores garnbutik er meget hyggelig. Den rummer, hvad man kan kalde et spændende univers. Her kan du gå på opdagelse og finde inspiration til ens næste hækle- eller strikkeprojekt.

HH Garn ligger ganske vist på den anden side af Limfjorden. Du skal kun lige over broen tæt på Aalborg centrum. Hos os kan du også finde strikke- og hæklegarn, strikkepinde, hæklenåle og knapper. Der er fyldt godt op overalt. Fordi vi er den eneste fysiske garnbutik i Nørresundby, har vi gjort det til vores mål at tilbyde kvalitetsgarn, der holder i mange år. Men det betyder jo ikke, at vores priser ikke er konkurrencedygtige. Tværtimod. Vores priser er skarpe, også selvom vi lagerfører kvalitetsgarn.

Besøg HH Garn og hent nogle gode strikkeopskrifter

Man kan strikke alverdens ting. Hvis du er strikke- eller hækleekspert, så ved du, at man sagtens kan lave en masse smart og moderne tøj til baby, dame og resten af dit hjem. Vi vælger vores strikkeopskrifter med stor omhu. Vi tilbyder strikkeopskrifter, som er trendy og tidssvarende. Der er selvfølgelig plads til klassiske stile, som aldrig går af mode. Kig forbi vores hyggelige garnbutik på Vestergade 1, 9400 Nørresundby. Her vil du opdage en utrolig verden af garner og farver, som vil blæse dig omkuld.

Hvis du ikke allerede er strikkeentusiast, så kan du glæde dig til at nogle dejlige stunder, hvor du kan slappe helt af. Ganske vist kommer du til at lave nogle uundgåelige fejl, men det er en del af den spændende rejse, som begynder med dit første strikkeeventyr. Du skal nok lære det, og når det sker, så vil du kigge tilbage på dit første forsøg og smile, fordi det vil altid minde dig om, dengang du forelskede dig i en af de bedste hobbyer, der findes. Du er velkommen til at besøge HH Garn på Vestergade 1, 9400 Nørresundby eller ringe på tlf.:+ 45 98 17 73 24. Du må gerne skrive til os på mail: jette@bbnpost.dk

Vi fører et stort og varieret udvalg af strikeopskrifter
© Copyright | Podi 2020