Maskemarkører til strikning

9. oktober 2020

Maskemarkører eller maskeringsringe til strikning er et godt eksempel på nyttigt tilbehør til strikning. Hvis du er strikkeentusiast, er du nok i gang med tidskrævende projekter, som man engang i mellem er nødt til at lægge fra sig. Hos HH Garn kan du altid finde et stort udvalg af denne form for tilbehør til lave priser. Vi følger altid udviklingen inden for maskemarkører. Derfor er vi i stand til at tilbyde de mest anerkendte brands på markedet. Vi kan fx nævne Clover, Pony og Prym, som er velkendte mærker, mange af vores kunder er glade for. Vi holder vores udvalg opdateret ved at indkøbe nye produkter med spændende design.

Maskemarkører til strikning er ekstrem brugbare, især når man gerne vil holde styr på nogle bestemte mønstre. På den måde behøver man ikke at skulle tælle hele tiden. Det siger sig selv, at det giver ro til at strikke. Det er noget, vores kunder sætter pris på, da de gerne vil slappe af, mens de strikker noget lækkert tøj til sig selv eller deres kære. Hos HH Garn anbefaler vi, at nybegyndere bruger maskemarkører, når de har nået en omgang om rundpinden. Sådan undgår de klassiske fejl, som gør livet surt, når man begynder på at strikke i ens fritid. Man kan også vælge at markere både indtagninger og udtagninger, hvis man i begyndelsen er lidt usikker.

Køb maskemarkører, maskeholdere og maskestoppere hos HH Garn

Maskeringsringe og maskestoppere er ligeledes et fremragende hjælpemiddel, når det gælder markering af mønsterrapporter. Der er tale om meget små genstande. Men når man tænker på den tid, man sparer, når man anvender dem, så kan det i den grad svare sig, at man investerer i dem på grund af deres nytteværdi. Disse former for tilbehør fås som regel i plastik, men vi har også nogle andre materialer, som vores kunder kan vælge imellem. Vores maskeringsringe, maskeholdere og maskestoppere har et nuttet design, der kan få dig til at trække på smilebåndet.

HH Garn tilbyder maskeholdere i en lang række farver og størrelser. Man plejer at købe maskeholdere enkeltvis eller i mindre pakker med 2-3 stk. Det er selvfølgelig dit strikkeprojekt, der afgør antallet af de maskeholdere og maskestoppere, som du skal bruge. Du kan til hver en tid finde det rette tilbehør til strikning hos os. Du er velkommen til at besøge HH Garn på Vestergade 1, 9400 Nørresundby eller ringe på tlf.:+ 45 98 17 73 24. Du må gerne skrive til os på mail: jette@bbnpost.dk

Vi fører et stort og varieret udvalg af strikeopskrifter
© Copyright | Podi 2020