Knapper

9. oktober 2020

Knapper kommer i en uendelig række af variationer. Man kan nævne flere kategorier, når det kommer til farver, størrelser, former og materialer. Mange af vores kunder efterspørger kokosknapper, børneknapper, trækknapper, metalknapper, plastikknapper og perleknapper. Hos HH Garn kan du finde masser af forskellige knapper til cowboybukser, jakker, trøjer, bluser, cardiganer, babytøj og meget mere. Hvis du gerne vil opleve vores store udvalg på tæt hold. Besøg os gerne på Vestergade 1, 9400 Nørresundby. Vel er vores garnbutik ikke stor, men hyggelig og med god atmosfære.

Når du er blevet færdig med dine hækle- eller strikkeprojekter, da har du brug for nogle knapper til tøj, som fremhæver den stil eller det design, du har valgt. Hvis du er tvivl i forbindelse med, hvad der bedst passer til en bestemt type tøj, så står vi altid klar til at guide dig, så dit tøj tager sig godt ud, i og med at du har valgt nogle passende knapper, som i den grad pynter på dit strikketøj. Hos HH Garn sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder i forskellige sammenhænge. Det er en af de mange fordele, der er ved at besøge en fysisk garnbutik.

Køb passende knapper hos HH Garn

Hvis det er børnetøj, du har i tanke, så kan du glæde dig over, at vi har en stor variation af flotte og sjove børneknapper, som dine børn vil elske. De fås i stort set alle tænkelige former, farver, størrelser og materialer. Der er nogle, som ikke tillægger denne form for tilbehør stor betydning, men virkeligheden er, at man ikke bør undervurdere deres vigtighed, hvis man gerne vil fremhæve en bestemt tøjstil eller et specifikt design.

Som garnbutik tilbyder HH Garn hækle- og strikkegarn, hækle- og strikkeopskrifter, strikkepinde, hæklenåle, og alt det tilbehør, man kan forestille sig. Vi fører også kendte garnmærker som fx Cewec, Filcolana, Garngården, Gepard garn, Hjertegarn, Järbo, Lana Grossa, Lang Yarns, Mayflower, Onion, Permin, Sandnesgarn og Viking garn. Du er velkommen til at besøge HH Garn på Vestergade 1, 9400 Nørresundby eller ringe på tlf.:+ 45 98 17 73 24. Du må gerne skrive til os på mail: jette@bbnpost.dk

Vi fører et stort og varieret udvalg af strikeopskrifter
© Copyright | Podi 2020