Garnmærker

9. oktober 2020

Som du ved, er der mange garnmærker som fx Hjertegarn, Sandnesgarn, Lang yarns, Lana Grossa, Permin og Cewec. Det er også mærker, som mange af vores kunder efterspørger. Vi har valgt at lagerføre det bedste af det bedste. Derfor tilbyder vi hos HH Garn følgende brands: Hjertegarn, Sandnesgarn, Permin, Lang Yarns, Lana Grossa, Viking Garn, Mayflower og Cewec. Som du kan høre, har vi en bred vifte af kendte garnmærker. Hvis vi imod forventning ikke har det, du leder efter, så skal vi nok finde tilsvarende alternativer. Du skal bare kigge forbi vores butik på Vestergade 1, 9400 Nørresundby. Vores garnbutik er et meget hyggeligt sted med en hemmelig stemning. Vi har et meget stort sortiment. Derfor kan du med sikkerhed finde det garn, du står og mangler.

HH Garn tilbyder hækle- og strikkegarn, hækle- og strikkeopskrifter, strikkepinde, hæklenåle, knapper og alt det tilbehør, man kan forestille sig. Der er fyldt godt op overalt. Da vi er den eneste fysiske garnbutik i Nørresundby, har vi gjort det til vores mål at tilbyde kvalitetsgarn, der er meget slidstærkt og holdbart. Men det er ikke ensbetydende med, at vores priser ikke er konkurrencedygtige. Snarere tværtimod. Vores priser er skarpe og du kan finde garn i alle prisklasser. Så kan du altid finde det strikkemateriale, dit hækle- eller strikkeprojekt kræver.

HH Garn tilbyder et hav af kendte garnmærker

Der er en god grund til, at de kendte garnmærker også er populær. Disse garnmærker er kendetegnet af materialer af høj kvalitet, som holder i mange år. Det er netop det, man forventer, når man har brugt mange timer på at hækle eller strikke et stykke tøj, man er glad for. Hos HH Garn anbefaler vi, at du bruger kvalitetsgarn, fordi det er din garanti for, at dit strikketøj også er holdbart og slidstærkt.

Strikketøj er ikke alene lækkert, men også et udtryk for ens evner og kreativitet. Når man er blevet strikkeekspert, så er det nemmere at gennemføre de projekter, man sætter sig for. Men selv hvis man ikke er det, så kan man alligevel glæde sig over den sysletid, hvor man har mulighed for at slappe helt af. Du er velkommen til at besøge HH Garn på Vestergade 1, 9400 Nørresundby eller ringe på tlf.:+ 45 98 17 73 24. Du må gerne skrive til os på mail: jette@bbnpost.dk

Vi fører et stort og varieret udvalg af strikeopskrifter
© Copyright | Podi 2020