Garnbutikker Aalborg - Besøg HH Garn

9. oktober 2020

Kunne du tænke dig at hækle eller strikke en ny trøje, et fint sjal eller et skønt tørklæde? Er du en kvinde, der har travl og kunne tænke sig en hobby, som er afslappende og produktiv? Er du nybagt mor og har lyst til at strikke noget til dit spædbarn? Er du pensionist og vil gerne bruge din tid fornuftigt? Der kan være masser af grunde til, at du gerne vil finde nogle billige garnbutikker i Aalborg. Det er ikke tilfældigt, at du har fundet os. HH Garn er en af de få garnbutikker i Aalborg, hvor du kan finde et stort udvalg af garn, strikkeopskrifter, bøger samt strikke- og hækletilbehør.

Det kan godt være, at andre billige garnbutikker i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, kan tilbyde lignede produkter, men vi adskiller os fra dem, fordi vores personlige service er noget, vi vil kendes på. Hos HH Garn lægger vi mange kræfter i at tage imod vores kunder med et smil og gode forslag. Som en af de få garnbutikker i Aalborg er vi stolte over, at vi gang på gang møder vores kunder i øjenhøjde og tilbyder dem en personaliseret og skræddersyet service, de ikke kan finde hos andre garnbutikker i Aalborg.

Garnbutikker Aalborg - HH Garn hvor mønstre og farver styrer

Vi lagerfører flere forskellige garnmærker. Vi har faktisk et bredt udvalg garnnøgler. Det har selvfølgelig stor betydning for dig som strikkeentusiast, fordi det giver dig et hav af valgmuligheder. Nogle gange mangler man lidt inspiration til det næste strikkeprojekt. Hvis du kigger forbi vores garnbutik på Vestergade 1, 9400 Nørresundby, så er vi ret sikre på, at du nok skal finde nogle smukke garnnøgler.

Du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores garnbutik. Ti gange om året, holder vi strikkecafe i butikken. Der er tale om nogle dejlige aftener, hvor vi strikker og hækler. Vi hygger os og hjælper hinanden. På grund af butikkens begrænsede størrelse kan der tilmeldes op til 24 deltagere. Vores kunder, som tidligere har været med, kan bekræfte, at det et arrangement, hvor de har fået mere viden og inspiration til deres strikke- og hækleprojekter.

Du er velkommen til at besøge HH Garn på Vestergade 1, 9400 Nørresundby eller ringe på tlf.:+ 45 98 17 73 24. Du må gerne skrive til os på mail: jette@bbnpost.dk

Vi fører et stort og varieret udvalg af strikeopskrifter
© Copyright | Podi 2020