Bomuldsgarn i lækker kvalitet

9. oktober 2020

Er du på udkig efter noget lækkert og billigt bomuldsgarn i Aalborg? Er du interesseret i nogle attraktive tilbud på bomuldsgarn? Så er du landet det rigtige sted. Hos HH Garn kan du finde slidstærkt bomuldsgarn, som du kan strikke og hækle med. Garn spundet af bomuld er bare så lækkert og dejlig blødt. Mange af vores kunder efterspørger denne type garn, fordi de udmærket godt ved, at det drejer sig om et materiale, der er nemt at arbejde med og giver et holdbart slutresultat.

Vi opfordrer dig til at besøge vores hyggelige garnbutik, der ligger på Vestergade 1, 9400 Nørresundby. Vi lagerfører de mest kvalitetsbevidste brands inden for hækling og strikning. Hvis du er strikkeentusiast, så ved du allerede, at Cewec, Filcolana, Garngården, Gepard garn, Hjertegarn, Järbo, Lana Grossa, Lang Yarns, Mayflower, Onion, Permin, Sandnesgarn og Viking garn er nogle af de førende brands, som fremstiller garn spundet af bomuld af høj kvalitet. HH Garn er en lille garnbutik, men vi har et stort udvalg.

Besøg HH Garn og køb slidstærkt bomuldsgarn

Du ønsker at finde billigt bomuldsgarn eller garn på tilbud. Du kan glæde dig over, at vi hos HH Garn lagerfører et utrolig bredt sortiment, hvor vi har noget for enhver smag. For os er det vigtigt at kunne tilbyde hækle- og strikkegarn i alle prisklasser. Vores garn fås i alle farver og nuancer. Hvis vi imod forventning ikke har det, du søger, kan vi altid tilbyde et tilsvarende alternativ. Vi kan også aftale at lave en særbestilling, så du får lige præcist det, du ønsker dig.

Hos HH Garn går vi meget op i, at vores kunder får en fremragende service, hver gang de besøger os. Det at kunne besøge en fysisk butik kan give anledning til en oplevelse, der kan give inspiration til dit næste hækle- eller strikkeprojekt. Ti gange om året, holder vi strikkecafe i butikken, hvor vi strikker og hækler. Hold øje med vores Facebook side. Hvis du er interesseret i økologisk bomuld, så har du hos os mange valgmuligheder. Bare kig forbi. Du er velkommen til at besøge HH Garn på Vestergade 1, 9400 Nørresundby eller ringe på tlf.:+ 45 98 17 73 24. Du må gerne skrive til os på mail: jette@bbnpost.dk

Vi fører et stort og varieret udvalg af strikeopskrifter
© Copyright | Podi 2020